Conservarea Cimbrului

Complexitate
redusa
Conservarea Cimbrului

Ingrediente

  • Cimbru
  • Necesare :
  • Rasnita de cafea

Mod de preparare

Cimbrul se spala in mai multe ape de praf. Taiem radacina si o lasam cu ramurile rasfirate sa se usuce la umbra circa 5-7 zile. Luam de pe ramuri frunzulitele, semintele, florile si le macinam in rasnita de cafea. Obtinem un praf fin de cimbru obtinand astfel un condiment ce inlocuieste cu succes multe condimente din import.

Putem folosi la multe preparate culinare aceasta planta.

Daca se culege in perioada in care infloreste atunci are aroma cea mai puternica. Ea se poate culege de cand infloreste pana toamna tarziu dupa, ce se coace samanta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc