Conopida Murata

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

Pentru 1 borcan de 3 l :
2 conopide mari si indesate
sare grunjoasa
hrean
2 tije cu frunze de telina
1 lingurita cu varf de boabe de piper
2-3 buc foi de dafin
1 lingurita cu varf de seminte de mustar
Solutia:
1 l apa
100 ml otet alimentar de 9 grade
1 lingura sare grunjoasa

Mod de preparare

Spalati si puneti la scurs conopida.

Desfaceti-o in buchetele mai mari si tineti-o 1 ora in apa usor sarata. Claditi-o in borcane, peste frunzele de telina, foile de dafin, semintele de mustar si boabele de piper, intercalate cu hrean taiat bastonase.

Separat fierbeti apa cu sare si otet si turnati-o fierbinte peste conopida. Capsati, dati la dunst uscat pana se raceste, apoi depozitati-o la rece.

Conopida este murata peste 2 luni si se poate consuma ca muratura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Conopida Murata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

moraru
•  03.10.2010 15:34:23

bunaaaaaa

lucia_bp
•  03.10.2009 09:22:46

Repede si este foarte buna !

looqpool
•  02.10.2009 00:34:00

Merge repede!!!

elena.elena
•  06.10.2009 15:53:15

Na si la asta mi-a scazut apa, ce-i drept am legat-o doar cu celofan...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Conopida Murata