Conopida Murata

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

Pentru 1 borcan de 3 l :
2 conopide mari si indesate
sare grunjoasa
hrean
2 tije cu frunze de telina
1 lingurita cu varf de boabe de piper
2-3 buc foi de dafin
1 lingurita cu varf de seminte de mustar
Solutia:
1 l apa
100 ml otet alimentar de 9 grade
1 lingura sare grunjoasa

Mod de preparare

Spalati si puneti la scurs conopida.

Desfaceti-o in buchetele mai mari si tineti-o 1 ora in apa usor sarata. Claditi-o in borcane, peste frunzele de telina, foile de dafin, semintele de mustar si boabele de piper, intercalate cu hrean taiat bastonase.

Separat fierbeti apa cu sare si otet si turnati-o fierbinte peste conopida. Capsati, dati la dunst uscat pana se raceste, apoi depozitati-o la rece.

Conopida este murata peste 2 luni si se poate consuma ca muratura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Conopida Murata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

moraru
•  03.10.2010 15:34:23

bunaaaaaa

lucia_bp
•  03.10.2009 09:22:46

Repede si este foarte buna !

looqpool
•  02.10.2009 00:34:00

Merge repede!!!

elena.elena
•  06.10.2009 15:53:15

Na si la asta mi-a scazut apa, ce-i drept am legat-o doar cu celofan...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Conopida Murata