Ciuperci murate

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg ciuperci
20 gr sare
1 l otet de vin
boabe de piper alb

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr sare / 1 kg ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet.
Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun, fierbinti, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci murate" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ergiu
•  22.09.2010 11:17:39

scuze... dar apa nici un strop?
nu va fi cam acida muratura?
dupa o reteta asemanatoare am incercat sa mananc castraveti si nu am reusit...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci murate