Ciuperci in otet

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

2 l otet
400 g sare
40 g piper boaba
50 g foi de dafin
20 g cuisoare (facultativ)
30 g marar
4 l apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Ciupercile proaspete se curata, se sorteaza dupa marime, se spala in mai multe ape reci si se pun la scurs intr-o sita, intr-un vas emailat se pun apa, otetul si sarea. Se amesteca bine pina se dizolva sarea, apoi se adauga ciupercile si se pune vasul ia foc pentru fierbere. Cind solutia a dat in fiert se indeparteaza spuma, se adauga condimentele si se rnai fierbe cca 25 minute, timp in care se amesteca componentele, dupa care se lasa sa se raceasca. Ciupercile se scot cu paleta si se asaza in borcane, care se umplu cu solutia pregatita (rece). Se toarna la suprafata putin ulei si se leaga, se pastreaza la loc uscat si racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci in otet" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ioana_50
•  04.08.2009 18:18:32

am sa o incerc cu ciuperci de padure:hribi,ghebe sper sa iasa bine.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci in otet