Puneti la fiert apa cu sare. Adaugati cateii de usturoi curatati, intregi si lasati-i sa fiarba 5 min.
Scoateti-i si puneti-i la scurs si racit. Puneti usturoiul in sticle cu crengute de cimbru printre ei. Turnati uleiul de masline, astfel incat sa-i acopere complet.
Inchideti ermetic sticlele si depozitati in loc racoros si umbrit.
Se marineaza dupa 2 zile, dar sunt mai gustosi dupa 1 luna, cand s-au intrepatruns aromele.
Serviti ca muratura sau cu / langa diferite preparate, dupa preferinta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii