Puneti la fiert apa cu sare. Adaugati cateii de usturoi curatati, intregi si lasati-i sa fiarba 5 min.
Scoateti-i si puneti-i la scurs si racit. Puneti usturoiul in sticle cu crengute de cimbru printre ei. Turnati uleiul de masline, astfel incat sa-i acopere complet.
Inchideti ermetic sticlele si depozitati in loc racoros si umbrit.
Se marineaza dupa 2 zile, dar sunt mai gustosi dupa 1 luna, cand s-au intrepatruns aromele.
Serviti ca muratura sau cu / langa diferite preparate, dupa preferinta.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii