Legumele se curata si apoi se spala.Ceapa se taie julien, morcovii,patrunjelul si telina se dau pe razatoarea mare.Ardeii se taie felii subtiri si se calesc cu putina sare pana se inmoaie.Eu am calit ceapa separat iar morcovii si patrunjelul impreuna cu telina.Ardeii la fel separat .Intr-o cratita mai mare le amestecam impreuna pe toate.
Orezul se fierbe in apa, apoi se strecoara si se da sub un jet de apa rece.Cand toate legumele impreuna au o consistenta clara adaugam bulionul si apoi orezul fiert.Se mai lasa cam 20 minute .La final adaugam sare,piperul si frunzele de dafin.Chiar la final punem verdeata tocata marunt.Asa calda o punem in borcane si cam 30 minute la dunst.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii