Tocana de legume

Postat pe: 07-07-2017
(0)

Ingrediente

* 600 g ceapa
* 500 g morcovi
* 500 g vinete
* 500 g dovlecei
* 500 g ardei kapia
* 500 g ciuperci
* 500 ml suc de rosii
* 400 ml ulei
* 100 g orez
* foi de dafin
* busuioc
* sare de mare grunjoasa
* piper
* cimbru verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

7 portii
Se spala si se curata toate legumele.
Se toaca in robot ceapa, morcovii si ardeii.
Vinetele se coc, se curata si se toaca marunt.
Dovleceii spalati se taie felii.
Ciupercile se spala, se curata, se taie felii, apoi se trag la tigaie in putin ulei pana devin usor rumenite.
Intr-o cratita mai mare, se caleste intai ceapa, apoi se adauga morcovii si ardeii si se lasa la foc mic pana cand se inmoaie usor.
Se spala orezul in mai multe ape.
Se continua prin a pune in cratatita vinetele tocate, felii de dovlecei, apoi se adauga orezul, sucul de rosii,ciupercile, foile de dafin, cimbrul, busuiocul sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand scade.
Cand este gata, se transfera tocana de legume in borcane sterilizate si se inchid etans borcanele.
Se acopera borcanele cu o patura si se lasa acolo pana a doua zi, apoi se transfera in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana de legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana de legume