Se spala si se curata toate legumele.
Se toaca in robot ceapa, morcovii si ardeii.
Vinetele se coc, se curata si se toaca marunt.
Dovleceii spalati se taie felii.
Ciupercile se spala, se curata, se taie felii, apoi se trag la tigaie in putin ulei pana devin usor rumenite.
Intr-o cratita mai mare, se caleste intai ceapa, apoi se adauga morcovii si ardeii si se lasa la foc mic pana cand se inmoaie usor.
Se spala orezul in mai multe ape.
Se continua prin a pune in cratatita vinetele tocate, felii de dovlecei, apoi se adauga orezul, sucul de rosii,ciupercile, foile de dafin, cimbrul, busuiocul sarea si piperul si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand scade.
Cand este gata, se transfera tocana de legume in borcane sterilizate si se inchid etans borcanele.
Se acopera borcanele cu o patura si se lasa acolo pana a doua zi, apoi se transfera in camara.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii