Cum se face sucul de roșii cu legume - patrunjel, leustean si telina
Se oparesc rosiile, se lasa sa se raceasca, se dezlipesc pielitele de pe ele, se scoate cotorul, se pun intr-un vas si se mixeaza cu un mixer cu maner. Este perfect daca raman semintele, rosiile de gradina nu au multe seminte. Se pune compozitia obtinuta la fiert, se adauga sare dupa preferinta si dublu zahar ca sarea si in timp ce sucul fierbe, se adauga legumele tocate marunt, se lasa sa fiarba pana scade jumatate din compozitie, apoi se pune compozitia in borcane, se infileteaza si se dau la cuptor pentru circa 20 minute, apoi se opreste focul si se lasa in cuptor pana la racire completa.
Se pun borcanele la camara pentru vreme de iarna si nu numai :)
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO salata gustoasa :)
Salata de cartofi cu ceapa verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii