Suc de rosii aromat

Postat pe: 03-08-2017
(0)

Ingrediente

3 kg roșii
1 lingura zahăr
1 lingura sare neiodata
1 legătură pătrunjel
1 legătură cimbru
3, 4 căței de usturoi
Ulei de măsline
1/2 linguriță acid salicilic
1 ceapă albă
3 borcane de 800 de ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

3 portii
Pentru început, feliem roșiile ca pentru salată, ceapa o tocam, usturoiul îl curatam și îl punem pe o frigaruie, pentru a fi mai ușor de îndepărtat.
Toate ingredientele, în afară de ulei, le punem într-o oală mai mare, le fierbem cca. 30, 40 de minute.
După ce au fiert, se îndepărtează usturoiul, ierburile, se pasează totul, apoi se dă printr-o sită fină. Sucul rezultat se pune din nou la fiert, împreună cu puțin ulei de măsline, cca. 30 de minute.
Se adaugă 1/2 linguriță de acid salicilic.

Compoziția se așază în borcane sterilizate care se mai fierb în apă, 30 de minute, se lasă la răcit și se depozitează în cămară.
Pentru o cantitate mai mare nu trebuie decât să dublati sau să triplati ingredientele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Suc de rosii aromat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Suc de rosii aromat