Cum se face sucul de roșii aromat

Postat pe: 03-08-2017
(0)

Ingrediente

Cum se face sucul de roșii aromat
3 kg roșii
1 lingura zahăr
1 lingura sare neiodata
1 legătură pătrunjel
1 legătură cimbru
3, 4 căței de usturoi
Ulei de măsline
1/2 linguriță acid salicilic
1 ceapă albă
3 borcane de 800 de ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

3 portii

Cum se face sucul de roșii aromat

Pentru început, feliem roșiile ca pentru salată, ceapa o tocam, usturoiul îl curatam și îl punem pe o frigaruie, pentru a fi mai ușor de îndepărtat.
Toate ingredientele, în afară de ulei, le punem într-o oală mai mare, le fierbem cca. 30, 40 de minute.
După ce au fiert, se îndepărtează usturoiul, ierburile, se pasează totul, apoi se dă printr-o sită fină. Sucul rezultat se pune din nou la fiert, împreună cu puțin ulei de măsline, cca. 30 de minute.
Se adaugă 1/2 linguriță de acid salicilic.

Compoziția se așază în borcane sterilizate care se mai fierb în apă, 30 de minute, se lasă la răcit și se depozitează în cămară.
Pentru o cantitate mai mare nu trebuie decât să dublati sau să triplati ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cum se face sucul de roșii aromat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cum se face sucul de roșii aromat
Cookie Settings