Se aleg rosii frumoase, sanatoase bine coapte (dar nu trecute din copt), se maruntesc la mixer. Sucul obtinut se pune in sticle de 1L. In fiecare sticla se pun suvite de hrean (60g la litru) deasupra se pune un deget de ulei. Se inchid ermetic si se pastreaza la loc intunecos si rece, timp de 12 luni fara a-si schimba gustul.
Fara hrean, sucul pus in pungi de plastic umplute numai pe trei sferturi, culcate in sertar la congelator, se pastreaza foarte bine.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii