Suc de Rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Se aleg rosii frumoase, sanatoase bine coapte (dar nu trecute din copt), se maruntesc la mixer. Sucul obtinut se pune in sticle de 1L. In fiecare sticla se pun suvite de hrean (60g la litru) deasupra se pune un deget de ulei. Se inchid ermetic si se pastreaza la loc intunecos si rece, timp de 12 luni fara a-si schimba gustul.
    Fara hrean, sucul pus in pungi de plastic umplute numai pe trei sferturi, culcate in sertar la congelator, se pastreaza foarte bine.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura cu foi si gem de prune
    1
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Reţetă de preparare a papanaşilor
    2
    Romania

    Reţetă de preparare a papanaşilor

    Reţetă de preparare a papanaşilor
    Prajitura Tosca
    3
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca
    Prajitura cu ciocolata si cocos
    4
    Dulciuri

    Prajitura cu ciocolata si cocos

    Prajitura cu ciocolata si cocos
    Chec pufos
    5
    Romania

    Chec pufos

    Chec pufos