Se spala bine rosiile si se taie in bucati mici care sa intre in dispozitivul de stors rosii. Am montat la masina de tocat carne, dispozitivul pentru rosii si am stors de doua ori ori rosiile pentru a scoate pulpa foarte bine. Am pus la fiert sucul rezultat, impreuna cu sarea si zaharul, timp de doua ore. Am turnat in sticle, sucul fierbinte, avand grija sa pun sub fiecare sticla lama unui cutit.
Am depozitat sticlele intr-un loc ferit de curenti de aer, acoperite cu paturi groase care sa pastreze caldura in interior pana a doua zi.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii