Se iau rosii, mai mici, mai mari, cum va place, se oparesc apoi se cufunda in apa rece pentru a putea indeparta pielita rapid si fara probleme. Se taie apoi in bucatele mici, se pun in pungute de plastic, apoi se pun in alta punga mai mare.
Se iau apoi ardeii, se spala, se taie marunt (daca vreti ii puteti lasa si felii, depinde cum va place sa ii aveti la mancare), se pun in pungute mici de plastic si se pun apoi si ei, langa rosii, in punga mai mare. Se eticheteaza, se dateaza si se pun la congelator.
Iarna, cand se folosesc, se pun direct in mancare, nu decongelati, in felul asta isi pastreaza culoarea si consistenta, precum si gustul.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaReteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...
Croissante cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii