Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna

Complexitate
redusa
Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati foarte bine frunzele de patrunjel, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.

    Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni.

    Isi vor pastra bine culoarea si aroma. Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.


    Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Placinta cu prune (Mosocoarna)

    Placinta cu prune (Mosocoarna)

    Placinta cu prune (Mosocoarna)
    Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

    Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

    Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

    Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
    Supa de Rosii cu Orez

    Supa de Rosii cu Orez

    Supa de Rosii cu Orez
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
    1
    Dulciuri

    Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

    Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
    Prajitura Rustica
    2
    Dulciuri

    Prajitura Rustica

    Prajitura Rustica
    Cum se face sucul de roșii
    3
    Conserve, muraturi

    Cum se face sucul de roșii

    Cum se face sucul de roșii
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    4
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Ardei Iuti Feliati in Otet
    5
    Conserve, muraturi

    Ardei Iuti Feliati in Otet

    Ardei Iuti Feliati in Otet
    Parteneri
    Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
    Bucataras.RO

    Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

    Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

    Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
    Galuste cu prune
    Culinar.RO

    Galuste cu prune

    Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

    Galuste cu prune
    Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
    Gustos.RO

    Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

    Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

    Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
    citeste mai mult
    Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia