Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna

Complexitate
redusa
Patrunjel Verde, Frunze, Conservate Pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati foarte bine frunzele de patrunjel, in mai multe ape si puneti-le la scurs. Desprindeti frunzele de tije si lasati la zvantat, rasfirate pe un servet. Tocati-le marunt.

    Portionati-le in pungi pentru congelator, aplatizati-le si eliminati din ele cat mai mult aer posibil. Folositi aparatul de vidat si sigilat pungi, daca il aveti. Etichetati-le si puneti-le in congelator, unde se pot pastra pana la 12 luni.

    Isi vor pastra bine culoarea si aroma. Se folosesc direct scoase din congelator, fara sa fie necesara o dezghetare.


    Aplatizarea si eliminarea cat mai multa a aerului din pungi, va determina o buna organizare a sertarelor congelatorului, castigarea de spatiu si usurinta cu care se suprapun pungile.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Drob umplut

    Drob umplut

    Drob umplut
    Ciorba de stevie cu omleta

    Ciorba de stevie cu omleta

    Ciorba de stevie cu omleta
    Prajitura cu mere si crusta de nuci

    Prajitura cu mere si crusta de nuci

    Prajitura cu mere si crusta de nuci
    Cele mai apreciate rețete
    Hajos teszta (Haiose)
    1
    Dulciuri

    Hajos teszta (Haiose)

    Hajos teszta (Haiose)
    Reţetă de preparare a papanaşilor
    3
    Dulciuri

    Reţetă de preparare a papanaşilor

    Reţetă de preparare a papanaşilor
    Prajitura cu bulion
    4
    Dulciuri

    Prajitura cu bulion

    Prajitura cu bulion
    Prajitura Tosca
    5
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca
    Parteneri
    Cordon bleu cu salata verde
    Bucataras.RO

    Cordon bleu cu salata verde

    Un pranz sau o cina satioasa, cu minim de efort!

    Cordon bleu cu salata verde
    Drob de miel, reteta video
    Culinar.RO

    Drob de miel, reteta video

    Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

    Drob de miel, reteta video
    Drob de miel in foietaj
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj