Curatati catina de codite si impuritati, spalati-o intr-o sita sub jet de apa rece, rasfirati-o pe un servet curat de bucatarie si zvantati-o bine.
Puneti fructele de catina intr-un borcan si turnati peste ele miere.
Proportia catina- miere poate varia intre: 1 / 1 si pana la ¾ / ¼.
Omogenizati bine cu o lingura de lemn, zdrobind pe cat puteti bobitele de catina.
Lasati la macerat 7- 10 zile, in frigider, timp in care amestecati periodic.
Consumati cate 1 lingurita, in fiecare dimineata, pe stomacul gol, mestecata bine inainte de a fi inghitita.
Se poate pastra pana la 12 luni in frigider.
Preparatul are efecte multiple in intarirea sistemului imunitar, stimularea activitatii intelectuale, imbunatatirea activitatii cardiace la persoanele in varsta, blocarea metastazelor maligne, combaterea efectelor stresului, puternic antioxidant, reglarea sistemului endocrin, etc.
Pentru mai multe detalii, cititi despre catina in "Ghidul alimentelor" de pe site.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii