Se aleg firele de patrunjel, leustean, se spala, se lasa sa se scurga apa, se taie marunt si se pun la borcan cu sare.
Cand se coc gogosarii si ardeii, se curata de cotoare,se toaca marunt si se amesteca cu patrunjelul si leusteanul, se toaca morcovul, radacina de telina, se amesteca cu restul de legume, se omogenizeaza bine, se pun in borcane, se inchid ermetic si se dau la beci sau la camara.
Se folosesc la ciorba sau alte mancaruri ce necesita legume.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!
Desert clatite americane cu fulgi de ciocolataO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii