Legume la sare pentru iarna

Portii
20
Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa
Legume la sare pentru iarna

Ingrediente

  • 2-3 kg gogosari
  • 2 kg ardei capia
  • patrunjel verde
  • leustean verde
  • 2-3 radacini de telina
  • 1 kg morcovi
  • sare

Mod de preparare

Se aleg firele de patrunjel, leustean, se spala, se lasa sa se scurga apa, se taie marunt si se pun la borcan cu sare.

Cand se coc gogosarii si ardeii, se curata de cotoare,se toaca marunt si se amesteca cu patrunjelul si leusteanul, se toaca morcovul, radacina de telina, se amesteca cu restul de legume, se omogenizeaza bine, se pun in borcane, se inchid ermetic si se dau la beci sau la camara.

Se folosesc la ciorba sau alte mancaruri ce necesita legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc