Gogosari dulci ca la bunica

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg gogosari
  • 1 litru otet
  • 1 kg zahar
  • 2 legaturi hrean
  • 6 linguri de sare mare
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Se spala si se curata gogosari se taie in 4 si se asaza intr-un lighean, otetul se amesteca intr-o cratita cu zaharul si sarea si se lasa pana se topesc. Dupa care lichidul se torna peste gogosari adaugandu-se piperul, foile de dafin, boabele de mustar si hreanul taiat fasii, se lasa de pe o zi pe alta 24 h intr-un vas adanc si acoperit.

A doua zi se asaza in borcane si se strang bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar
Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza
Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)
Cele mai apreciate rețete
Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
2
Sosuri

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura
4
Mancaruri cu carne

Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura

Sarmale in Foi de Varza Acra si Afumatura
Supa de curcan cu galuste
5
Parteneri
Desert briose cu cacao si nuca de post
Bucataras.RO

Desert briose cu cacao si nuca de post

Retete de post economice

Desert briose cu cacao si nuca de post
Prajitura Tosca
Culinar.RO

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Chec cu afine si merisoare
Gustos.RO

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare