Gem de Struguri

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • struguri
  • zahar

Mod de preparare

Alegi struguri HAMBURG, ii speli, ii lasi sa se scurga si apoi culegi boabele de pe ciorchine si le pui intr-o cratita la fiert cu apa cat sa ii acopere. Cand pocnesc (se crapa coaja), ii strecori, apoi ii treci prin sita ca sa separi miezul de pielite si samburi.

La 1 litru de pulpa de struguri, pui 500 g de zahar si lasi sa fiarba pana se leaga. Incerci cateva picaturi pe farfurie. Cand se raceste nu trebuie sa curga. Pui gemul in borcane, pe care le capsezi sau le legi cu celofan pus in doua si le invelesti in prosoape.

A doua zi le pui etichete pe care scrii denumirea produsului, apoi le pui in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Negresa (III)
2
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura Kinder Bueno
3
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Coronita Aperitiv
4
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan
Bucataras.RO

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan

Este prima data cand prepar spatzle si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si...

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala