Morcovii se spala si se rad pe razatoare apoi se pun intr-un castron si se pune zaharul peste ei. Apoi se stoarce zeama de la cele 3 lamai si se pune peste morcovi si zahar.
Se lasa 15 min pana se incretesc morcovii apoi se pune la foc mic si se amesteca in continuu pana capata o culoare caramel si la final se baga 1 conservant si se pune la borcan.
La gust seamana cu dulceata de gutui.
la micul dejun
Mancare de student, a zis Leone ca pe astea poate sa le manance si a treia zi, altceva nu prea-i intra pe gat daca sta mai...
Snitele din piept de puiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii