Spalam gutuile bine, le stergem si apoi le dam prin razatoarea mare, cu tot cu coaja, pana la cotor. Se pune razatura de gutui in cratita de tuci si se pun la fiert impreuna cu zaharul. Se lasa sa fiarba , cca. 45-60 minute, la foc mic, amestecand continuu si, inainte de a opri focul, adaugam sucul de lamaie sau sarea de lamaie pentru a capata o culoare frumoasa, rosiatica. Se pune fierbinte in borcane si numai dupa ce s-a racit bine, strangem capacele etans.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Spun o dubla aniversare pentru că,după cum ştiţi în acest week-end am aniversat-o pe mama mea care a împlinit o...
Tort spirală şi o dublă aniversareO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii