Rubarba se spala si se curata, se taie felii de 1 cm, capsunile se spala si se taie in doua sau 4, dupa marime, zmeura se pune intreaga, se acopera cu zaharul si se pune si vanilia, se lasa la foc potrivit pina se dizolva zaharul. Se mesteca incet sa nu se zdrobeasca fructele. Se da focul mai mare pina incepe sa fiarba un pic, se mai lasa 10 minute, se face testul daca s-a legat.
Se toarna fierbinte in borcanele mici, se pune capacul si se lasa cu capacul in jos 5 minute.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii