Dulceata de Agrise Rosii

Complexitate
redusa
Dulceata de Agrise Rosii

Ingrediente

  • Eu am folosit doar 400 g de agrise ca atat am avut si am pus 300 g zahar
  • De exemplu la 1 kg de agrise se pun 800-900 g zahar

Mod de preparare

Se lasa agrisele cateva ore presarate cu zahar. Apoi se pun pe foc cca 30 minute daca avem mai multe agrise, practic pana cand se ingroasa putin zeama.

Se pune fierbinte in borcan, sse pune capacul si se tin cu gura in jos pana la racire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)