Se spala bine capsunile in apa rece, se aseaza intr-un vas. Se ia un pai de plastic, din cel care se foloseste la sucuri, limonade etc.
Cu mana stanga se ia capsuna si se tine cu frunza spre palma, iar cu mana dreapta infigem in varful capsunii paiul. Avem grija sa ghidam paiul in interiorul capsunii cat mai drept, in asa fel incat sa il putem scoate pe partea opusa penetrarii. Apasarea va fi usoara. Cand va iesi, paiul va scoate si o mica parte din pulpa impreuna cu frunzele.
Procedam la fel cu toate capsunile.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii