Crema de hrean

Portii
1
Complexitate
redusa
Crema de hrean

Ingrediente

  • 500 g radacina de hrean
  • 300 g smantana
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Hreanul se curata si se da pe razatoarea mica, se amesteca cu smantana, sarea si zaharul si se mixeaza bine pana devine o pasta omogena.

Intr-un vas, punem pe fund un prosop de bucatarie, il umplem cu apa si asezam borcanele cu hrean si il punem la fiert, pana cand clocoteste apa, oprim focul si lasam borcanele in vas pana se raceste apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc