Conopida Pentru Iarna, la Congelator

Complexitate
redusa
Conopida Pentru Iarna, la Congelator

Ingrediente

  • -conopida
  • -sare

Mod de preparare

Spalati si puneti la scurs conopida.

Desfaceti-o in buchetele mai mari si tineti-o 1 ora in apa usor sarata.
Fierbeti-o pana se inmoaie in apa clocotita cu sare. Scurgeti si lasati la racit.

Portionati in pungi pentru congelator si eliminati cat mai mult aer din punga.
Daca aveti aparat de vidat si sigilat pungi, nu ezitati sa-l folositi. Etichetati.
Dati la congelator unde se pot pastra pana la 12 luni.

Conopida se poate folosi la pregatirea salatei de conopida pe timp de iarna, decongelarea facandu-se in frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate