Compot de Visine

Complexitate
redusa
Compot de Visine

Ingrediente

  • ~ visine
  • ~zahar
  • ~ apa fiarta

Mod de preparare

In borcane se pune visinele care au fost in prealabil spalate. Cantitatea de visine trebuie sa fie cam pana la jumatatea borcanului.

Peste ele punem zahar in felul urmator: La borcanul mare am pus 4 linguri de zahar, la borcanul mic am pus 2 linguri de zahar. Se toarna deasupra lor apa fiarta, se infileteaza, se agita putin sa nu fie zahar pe fundul borcanului si se pun cu gura in jos. Sau pentru o mai mare siguranta le puneti cu gura in jos pe gratul cuptorului, le introducem in cuptor fierbinte si le tinem 10 minute

Eu am incalzit cuptorul la 250 grade, am introdus borcanele dupa ce s-a incalzit am inchis cuptorul si am lasat borcanele in el pana la racire completa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Salata Caprese - simpla si delicioasa

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa
Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb
Cele mai apreciate rețete
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
1
Mancaruri cu carne

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
2
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Pizza Fara Blat
4
Paste

Pizza Fara Blat

Pizza Fara Blat
Salata Ruseasca
5
Aperitive

Salata Ruseasca

Salata Ruseasca
Parteneri
Supa crema de legume cu parmezan
Bucataras.RO

Supa crema de legume cu parmezan

MIe imi plac tare mult supele creme de legume, in orice combinatie. Le mananc simple, doar cu crutoane si aromate cu putin...

Supa crema de legume cu parmezan
Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.