Avem nevoie de borcane de 750 gr spalate si uscate cu capace potrivite.
Prunele spalate cate 5-7 intr un borcan, depinde de marimea prunei.
In raport de cat de dulce il vrem avem trei variante
-acrisor = una lingura de zahar
-mediu -doua linguri de zahar
-dulce = trei linguri de zahar/borcan
Facem completarea cu apa rece, punem capacele si le strangem. Facem sterilizarea timp de 25 de min de cand incepe apa sa clocotyeasca, dupa care le lasam sa se raceasca in vasul in care au fiert.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii