Ciuperci Uscate pentru Iarna

Complexitate
redusa
Ciuperci Uscate pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Curatati bine de impuritati ciupercile, prin periere. Separati palariile de picioruse. Feliati-le. Asezati-le pe gratarele aparatului de uscat alimente, puneti capacul, conectati la sursa de curent si porniti-l.

    Verificati gradul de uscare al feliilor din cand in cand si rotiti placile de uscare intre ele, astfel incat cele din partea de jos sa ajunga in cea de sus. Scoateti cateva felii de ciuperci, lasati la racit.

    Daca acestea sunt casante si se sfarma usor, procedeul de uscare se considera incheiat. Lasati la racit si ambalati in saculeti de panza sau borcane cu capac. Etichetati si puneti la pastrare.

    Verificati din cand in cand ciupercile puse la pastrat.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Nectar de caise

    Nectar de caise

    Nectar de caise
    Prajitura cu sos de cirese

    Prajitura cu sos de cirese

    Prajitura cu sos de cirese
    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
    Cele mai apreciate rețete
    Cuib de viespi
    1
    Dulciuri

    Cuib de viespi

    Cuib de viespi
    Gogosi a la Sidy
    2
    Dulciuri

    Gogosi a la Sidy

    Gogosi a la Sidy
    Savarine cu frisca
    3
    Dulciuri

    Savarine cu frisca

    Savarine cu frisca
    Lasagne
    4
    Paste

    Lasagne

    Lasagne
    Prajitura cu nuca si crema de budinca
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu nuca si crema de budinca

    Prajitura cu nuca si crema de budinca
    Parteneri
    Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine
    Culinar.RO

    Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine

    Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine