Curatati bine de impuritati ciupercile, prin periere. Separati palariile de picioruse. Feliati-le. Asezati-le pe gratarele aparatului de uscat alimente, puneti capacul, conectati la sursa de curent si porniti-l.
Verificati gradul de uscare al feliilor din cand in cand si rotiti placile de uscare intre ele, astfel incat cele din partea de jos sa ajunga in cea de sus. Scoateti cateva felii de ciuperci, lasati la racit.
Daca acestea sunt casante si se sfarma usor, procedeul de uscare se considera incheiat. Lasati la racit si ambalati in saculeti de panza sau borcane cu capac. Etichetati si puneti la pastrare.
Verificati din cand in cand ciupercile puse la pastrat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii