Ciuperci Uscate pentru Iarna

Complexitate
redusa
Ciuperci Uscate pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Curatati bine de impuritati ciupercile, prin periere. Separati palariile de picioruse. Feliati-le. Asezati-le pe gratarele aparatului de uscat alimente, puneti capacul, conectati la sursa de curent si porniti-l.

    Verificati gradul de uscare al feliilor din cand in cand si rotiti placile de uscare intre ele, astfel incat cele din partea de jos sa ajunga in cea de sus. Scoateti cateva felii de ciuperci, lasati la racit.

    Daca acestea sunt casante si se sfarma usor, procedeul de uscare se considera incheiat. Lasati la racit si ambalati in saculeti de panza sau borcane cu capac. Etichetati si puneti la pastrare.

    Verificati din cand in cand ciupercile puse la pastrat.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cornulete fragede cu bors

    Cornulete fragede cu bors

    Cornulete fragede cu bors
    Salata de fasole alba cu legume

    Salata de fasole alba cu legume

    Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

    Salata de fasole alba cu legume
    Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

    Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

    Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)