Ciuperci murate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 20 gr sare
  • 1 l otet de vin
  • boabe de piper alb

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr sare / 1 kg ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet.
Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun, fierbinti, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Tort de mere caramelizate
4
Dulciuri

Tort de mere caramelizate

Tort de mere caramelizate
Reţetă de preparare a papanaşilor
5
Dulciuri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Parteneri
Desert prajitura cu piscoturi de cacao in crema
Bucataras.RO

Desert prajitura cu piscoturi de cacao in crema

Pentru că îmi plac, în mod deosebit, rețetele de prăjituri cu multe straturi, cu o armonie de gusturi și...

Desert prajitura cu piscoturi de cacao in crema
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post