Castraveţi bulgăreşti reţetă

Postat pe: 09-07-2017
(0)

Ingrediente

1 ceapa mica
2 kg castraveți (depinde de borcan)
boabe piper negru
boabe mustar
1 hrean mediu
1 morcov mediu
2 frunze visin
2 frunze viță
1 tija mare de marar
2 flori de marar
3 căței usturoi
1 punguța (sau capac)
1 elastic

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10h
Numar portii

PORȚII

1 portie

Castraveţi bulgăreşti reţetă.

Spălăm borcanul, castraveții.
Curatam morcovul, hreanul, frunzele, ceapa.
Asezam frunzele de visin și 1 frunza de vita, dafin, ceapa tăiată fâșii , usturoiul, 1 floare de marar, jumătate de hrean tăiat fâșii, boabe de piper, boabe de mustar, după preferință; adăugăm castraveții asezandu-i in lungul borcanului până sus și printre ei punem betele de marar, restul hreanului, morcovul tăiat rondele și astupăm borcanul cu frunza de vita. Preparam 1l de apă cu 1 ling de sare și turnam deasupra de frunza. Punem o punguța + elasticul bine strâns și dam la rece în cămara, iar dedesubtul borcanului, punem vas sa nu curgă fiindcă ei fermentează. Sunt gata când sunt limpezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Castraveţi bulgăreşti reţetă" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Castraveţi bulgăreşti reţetă
Cookie Settings