Castraveţi bulgăreşti reţetă

Portii
1
Timp pregatire
600 minute
Complexitate
redusa
Castraveţi bulgăreşti reţetă

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 2 kg castraveți (depinde de borcan)
  • boabe piper negru
  • boabe mustar
  • 1 hrean mediu
  • 1 morcov mediu
  • 2 frunze visin
  • 2 frunze viță
  • 1 tija mare de marar
  • 2 flori de marar
  • 3 căței usturoi
  • 1 punguța (sau capac)
  • 1 elastic

Mod de preparare

Castraveţi bulgăreşti reţetă.

Spălăm borcanul, castraveții.
Curatam morcovul, hreanul, frunzele, ceapa.
Asezam frunzele de visin și 1 frunza de vita, dafin, ceapa tăiată fâșii , usturoiul, 1 floare de marar, jumătate de hrean tăiat fâșii, boabe de piper, boabe de mustar, după preferință; adăugăm castraveții asezandu-i in lungul borcanului până sus și printre ei punem betele de marar, restul hreanului, morcovul tăiat rondele și astupăm borcanul cu frunza de vita. Preparam 1l de apă cu 1 ling de sare și turnam deasupra de frunza. Punem o punguța + elasticul bine strâns și dam la rece în cămara, iar dedesubtul borcanului, punem vas sa nu curgă fiindcă ei fermentează. Sunt gata când sunt limpezi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura cu alune si cafea
5
Dulciuri

Prajitura cu alune si cafea

Prajitura cu alune si cafea
Parteneri
Ciorba de varza cu os de vitel
Bucataras.RO

Ciorba de varza cu os de vitel

 O ciorba usoara de varza se prepara rapid. Este numai buna in acest sezon.

Ciorba de varza cu os de vitel
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat