Castraveţi bulgăreşti reţetă. La un borcan de 800 g se pun 3 lingurite cu zahar, 1 lingurita de sare si 5 linguri de oțet de vin, crengute de de marar uscat si o lingurita de boabe mustar, se așaza castraveti, se adauga zaharul ,sarea, otetul si se completeaza cu apa. Si pentru ca imi place sa am borcane frumoase in camara, am decorat borcanele cu telina, in forma de luna si fluturas :) Se sterilizaeaza borcanele circa 20 min, la foc mic.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii