1. Se spala castravetii si se taie la capete. Ceapa se curata si se taie rondele.
2. Se pun in borcanele de 800 gr ceapa taiata rondele, apoi castravetii in picioare. Se adauga 1 lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 5 linguri de otet. Se adauga marar si boabe de mustar. Se completeaza cu apa.
3. Se pun borcanele sa fiarba intr-un vas unde am pus pe fundul lui un prosop de bucatarie, sa nu se sparga la fiert.
4. Se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara.
Sunt deliciosi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii