Castraveti Bulgaresti in Otet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Castraveti Bulgaresti in Otet

Ingrediente

  • castraveti cornisor
  • zahar
  • sare grunjoasa
  • otet
  • marar
  • ceapa
  • boabe de mustar

Mod de preparare

1. Se spala castravetii si se taie la capete. Ceapa se curata si se taie rondele.

2. Se pun in borcanele de 800 gr ceapa taiata rondele, apoi castravetii in picioare. Se adauga 1 lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 5 linguri de otet. Se adauga marar si boabe de mustar. Se completeaza cu apa.

3. Se pun borcanele sa fiarba intr-un vas unde am pus pe fundul lui un prosop de bucatarie, sa nu se sparga la fiert.

4. Se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara.
Sunt deliciosi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Negresa (III)
1
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
3
Dulciuri

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
Pizza Fara Blat
4
Paste

Pizza Fara Blat

Pizza Fara Blat
Peste cu telina si sos de portocale
5
Mancaruri cu peste

Peste cu telina si sos de portocale

Peste cu telina si sos de portocale
Parteneri
Ciorba de fasole verde cu dovlecel si scarita afumata
Bucataras.RO

Ciorba de fasole verde cu dovlecel si scarita afumata

Am avut poftă de o ciorbă de fasole verde și dovlecel, iar băieții mei au avut poftă de o ciorbă cu ceva afumătură,...

Ciorba de fasole verde cu dovlecel si scarita afumata
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala