Bulion de ardei capia

Portii
12
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Bulion de ardei capia

Ingrediente

  • 3 kg de ardei capia
  • sare dupa gust
  • 1 plic de conservant

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se trec prin masina de tocat. Pasta rezultata se sareaza si se pune la fiert 30 de min, din momentul fierberii.

Se lasa sa se raceasca, adaugam conservantul si se pune bulionul in borcane. Se inchid borcanele, se pun intr-o cratita cu apa si se fierb 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
1
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Rulada de Biscuiti (de Post)
3
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
4
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura cu Gem de Mere (de Post)
5
Dulciuri

Prajitura cu Gem de Mere (de Post)

Prajitura cu Gem de Mere (de Post)
Parteneri
Negresă cu dulceață de piersici și bezea
Bucataras.RO

Negresă cu dulceață de piersici și bezea

Delicioasă, doar atât. Și spor la treabă! Mulțumesc Diana_k pentru inspirație! :-*

Negresă cu dulceață de piersici și bezea
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola