Bulion de ardei capia

Portii
12
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa
Bulion de ardei capia

Ingrediente

  • 3 kg de ardei capia
  • sare dupa gust
  • 1 plic de conservant

Mod de preparare

Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se trec prin masina de tocat. Pasta rezultata se sareaza si se pune la fiert 30 de min, din momentul fierberii.

Se lasa sa se raceasca, adaugam conservantul si se pune bulionul in borcane. Se inchid borcanele, se pun intr-o cratita cu apa si se fierb 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate