Spalati bine, sub jet de apa rece, agrisele ce au fost curatate si care sunt sanatoase si coapte. Lasati la scurs intr-o strecuratoare.
Asezati-le pe cat posibil intr-un singur strat, pe tavite si dati la congelator, sa inghete, timp de cateva ore pana la 24 ore.
Puneti apoi in caserole cu capac, inscriptionati si depozitati in congelator pana la intrebuintare.
Se pot pastra intre 6- 12 luni.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBun, bun de tot! Asta daca va plac ciupercile, desigur!
Tocanita de pleurotus cu nautSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii