Agrise Congelate

Complexitate
redusa
Agrise Congelate

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati bine, sub jet de apa rece, agrisele ce au fost curatate si care sunt sanatoase si coapte. Lasati la scurs intr-o strecuratoare.

    Asezati-le pe cat posibil intr-un singur strat, pe tavite si dati la congelator, sa inghete, timp de cateva ore pana la 24 ore.

    Puneti apoi in caserole cu capac, inscriptionati si depozitati in congelator pana la intrebuintare.
    Se pot pastra intre 6- 12 luni.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Socată reţeta bunicii

    Socată reţeta bunicii

    Socată reţeta bunicii
    Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

    Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

    Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

    Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
    Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

    Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

    Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
    Cele mai apreciate rețete
    Tavalita cu Nuca
    1
    Dulciuri

    Tavalita cu Nuca

    Tavalita cu Nuca
    Chec de Ciocolata Crocant
    2
    Dulciuri

    Chec de Ciocolata Crocant

    Chec de Ciocolata Crocant
    Bomboane de casa
    3
    Dulciuri

    Bomboane de casa

    Bomboane de casa
    Tort din crema de zahar ars
    4
    Dulciuri

    Tort din crema de zahar ars

    Tort din crema de zahar ars
    Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel
    5
    Borsuri, supe, ciorbe

    Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel

    Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel
    Parteneri
    Tocanita de pleurotus cu naut
    Bucataras.RO

    Tocanita de pleurotus cu naut

    Bun, bun de tot! Asta daca va plac ciupercile, desigur!

    Tocanita de pleurotus cu naut
    Socată reţeta bunicii
    Culinar.RO

    Socată reţeta bunicii

    Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

    Socată reţeta bunicii
    Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
    Gustos.RO

    Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

    Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

    Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri