Taiem ingredientele in bucatele potrivite, care sa incapa in borcan de 800 de g.
Intr-o tava cu gratar, asezam bucatele de afumatura, turnam apa in tava si bagam tava la cuptor, cca. 40-45 min, cu focul moderat. Dupa ce s-au rumenit bine si pe o parte si pe alta, le scoatem din tava si le asezam in borcan de 800 g.
Separat, intr-un tuci, topim untura; cand a devenit lichida o turnam peste afumatura din borcane si lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, inchidem cu capac si depozitam la rece. Atentie, untura fiind fierbinte, bagati sub borcan o lama de cutit sa nu se sparga borcanul.
Facusem blatul pentru tort si inca nu stiam exact cum il voi umple. Stiam ca am un mascarpone si voiam sa-l folosesc. Cand...
Desert tort cu crema de ciocolata, banane si zmeuraReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii