Afumatura la untura

Postat pe: 05-10-2017
(0)

Ingrediente

Ingredientele au cantitati variabile
in functie de cata carne afumata aveti
coaste afumate
carnea si carnati....toate acestea sunt pregatite la Ignat cand se taie porcul...si afumate in gospodaria proprie ( adica la mama acasa)
carne afumata - pulpa de porc
muschi
muschiulet
carnati de casa afumati
ceafa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

4 portii

Taiem ingredientele in bucatele potrivite, care sa incapa in borcan de 800 de g.

Intr-o tava cu gratar, asezam bucatele de afumatura, turnam apa in tava si bagam tava la cuptor, cca. 40-45 min, cu focul moderat. Dupa ce s-au rumenit bine si pe o parte si pe alta, le scoatem din tava si le asezam in borcan de 800 g.

Separat, intr-un tuci, topim untura; cand a devenit lichida o turnam peste afumatura din borcane si lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit, inchidem cu capac si depozitam la rece. Atentie, untura fiind fierbinte, bagati sub borcan o lama de cutit sa nu se sparga borcanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Afumatura la untura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Afumatura la untura