Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce, delicioase, perfecte la micul dejun!

Ingrediente

  • Ingrediente Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
  • 5 ouă
  • 100 g iaurt
  • 30 ml ulei de măsline
  • Sare și piper
  • 1/2 ardei roșu
  • 1/2 dovlecel
  • 120 g gorgonzola dulce
  • 3-4 roșii uscate
  • busuioc proaspăt

Mod de preparare

Preîncălzeste cuptorul la 180°C.

Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.

Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.

Adaugă și jumătate din cantitatea de brânză gorgonzola și amestec-o în compoziția de ouă.

Toarnă amestecul în formele pregătite, umplându-le cam până la 3/4 din volum.

Coace brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20- 30 de minute sau până când brioșele sunt aurii și crescute.

După ce le-ai scos din cuptor, adaugă restul de brânză gorgonzola și roșii uscate tocate mărunt peste fiecare brioșă și garniseste cu busuioc proaspăt.

Sunt delicioase și ușor de făcut. Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate