Castravetele se curata de coaja si se inlatura semintele. Se toaca marunt castravetele, nucile si mararul.
Se pun toate intr-un bol impreuna cu iaurtul, sarea, usturoiul pisat si se omogenizeaza.
La final se adauga ulei de masline, suc de lamaie si lapte.
Se tine la frigider timp de o ora inainte de servire si se serveste cu nuci tocate si bucatele de castravete deasupra.
Pofta mare!
Reteta video: https://www.youtube.com/watch?v=Ueny8lC7zhc
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii