Supe Mexicana de Perisoare cu Oregano

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Supe Mexicana de Perisoare cu Oregano

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 4 linguri de orez fiert sau 2 de orez nefiert
  • 1 ou, batut
  • 1/2 lingurita paprika
  • 1/2 lingurita paprika iute (optional)
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica, taiata marunt
  • 1 catel de usturoi, taiat marunt
  • 315 ml rosii pasate
  • 1 litru de supa de vita
  • 15 gr oregano proaspat, taiat marunt

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu oul, orezul, paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.
Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.

Adauga rosiile pasate si supa de vita.
Cand incepe sa fiarba supa, adauga perisoarele una cate una.
Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute, pe foc mic.
Se serveste cu oregano presarat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa