Supe Mexicana de Perisoare cu Oregano

Postat pe: 08-01-2012
(0)

Ingrediente

500 gr carne tocata amestec
4 linguri de orez fiert sau 2 de orez nefiert
1 ou, batut
1/2 lingurita paprika
1/2 lingurita paprika iute (optional)
1 lingurita sare
2 linguri ulei
1 ceapa mica, taiata marunt
1 catel de usturoi, taiat marunt
315 ml rosii pasate
1 litru de supa de vita
15 gr oregano proaspat, taiat marunt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se amesteca carnea tocata cu oul, orezul, paprika dulce si iute si sare. Se formeaza perisoare de marimea unei nuci sau dupa marimea dorita.
Pune uleiul intr-o craticioara si caleste ceapa si usturoiul.

Adauga rosiile pasate si supa de vita.
Cand incepe sa fiarba supa, adauga perisoarele una cate una.
Acopera cu un capac si lasa la fiert cam 20 de minute, pe foc mic.
Se serveste cu oregano presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supe Mexicana de Perisoare cu Oregano" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supe Mexicana de Perisoare cu Oregano