Se toaca usturoiul si ceapa, telina, morcovii, cartofii, fasolea verde si zucchini.
Intr-o oala mai mare se pune uleiul si untul precum si baconul taiat bucatele mici. Se lasa pe foc pana untul s-a topit si slaninuta este prajita (3-4 minute) Apoi se adauga usturoiul si ceapa tocate, se mai prajeste 2 minute dupa care se adauga telina, morcovii, si cartofii. Se tine in continuare pe foc, se amesteca 2 minute. Apoi adaugam fasolea verde, si zucchini si mai lasam inca 2 minute (in tot timpul asta amestecam sa nu se prinda pe fundul oalei).
Dupa aceia se acopera oala cu un capac si mai lasam la foc pentru 10 minute (mai amestecam sa nu se prinda). Adaugam apoi supa de pui (legume sau vegeta) si busuiocul tocat marunt de tot si feliile de parmesan. Se lasa la fiert 20 minute dupa care se pun pastele fainoase. Se mai fierbe 10 minute si se ia de pe foc.
Se serveste in farfurii mari cu parmesan ras deasupra sau cu crutoane sarate
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii