Morcovii, patrunjelul se curata si se taie felii mai subtiri. Ceapa se da pe razatoarea fina si se caleste pe cele 3 linguri ulei,se pune lingurita de boia si apoi se pun si morcovii si patrunjelul feliat. Se calesc un pic pe foc pana se moaie putin, se pune apa cca. 4 litri . Se lasa la fiert si se codimenteaza cu sare si delikat. Cartofii se curata si tau in cubulete mai mici.
Cand morcovul este fiert de mai bine de jumate ,adaugam in supa si cartofii si fierbem supa mai departe pana sunt gata si cartofii de fiert.
La supa , se poate adauga razalai sau taietei fara ou care se pun in supa in momentul cand sunt cartofii mai mult de jumate fierti.
Se serveste fierbinte presarata cu patrunjel verde tocat , si cine doreste poate sa puna langa chiar si un ardei iute.
La mine fiind lenea prea mare am facut varianta de supa din care lipsesc razalaii. Daca imi trebuiau razalai trebuia sa ma apuc de facut aluatul si asa mai bine am renuntat
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii