Supa de rata cu taietei

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

500 gr carne rata salbatica (poate sa fie si domestica)
200 gr ceapa
150 gr ardei
200 gr morcovi
100 gr telina
1 radacina de patrunjel (50 gr)
300 gr rosii
1/2 pachet taietei fidea
patrunjel verde
sare

Mod de preparare

(Recomand sa fierbeti in oala sub presiune)

Carnea de rata se portioneaza si se pune la fiert in 3 litri apa cu 1/2 lingura sare. Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare si se adauga in oala in care fierbe carnea.

Rosiile le oparim , le curatim apoi de coaja si le pasam (eu le-am dat prin blender).

Cand carnea e fiarta, se adauga taieteii in supa si se lasa 5 minute sa fiarba, si se toarna si sucul de rosii . Se mai pune sare, delikat dupa gust.

Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat presarat deasupra .

PS. Cine doreste supa mai picanta poate sa adauge si cateva felii de ardei iute in farfurie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de rata cu taietei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

superx400
•  11.03.2012 15:05:23

aoleu cred ca e o bunatate

nicoleta15
•  13.01.2010 16:41:10

Ce bine arata

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de rata cu taietei