Supa de pui cu galuste

Postat pe: 16-04-2016
(0)

Ingrediente

3 pulpe intregi
doi ardei kapia verzi
un morcov
un pastarnac
1/4 de telina
o ceapa
sare
circa 3 l apa
doua oua
circa 100 g gris
doua cracute de leustean verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se curata pulpele, se spala si se taie in cate 3 bucati.

Ardeiul se taie pe jumatate, se curata de seminte si se spala.

Morcovul, pastarnacul si telina se curata de coaja si se spala.

Ceapa se curata de foi si se spala.

Toate acestea se pun intr-o oala cu apa si sare la fiert. Se ia spuma care se formeaza de la carne si se arunca.

Atunci cand carnea este aproape fiarta, se scot legumele si se arunca.

Se pregatesc galustele: se bat ouale cu un praf de sare, apoi se amesteca cu grisul si se formeaza galustele, luand cate o jumatate de lingurita din compozitie si punandu-le una cate una in apa clocotita. Se lasa sa fiarba si acestea, iar spre final se pun cracutele de leustean, iar cand supa este gata acestea se scot si se arunca.
Cantitatea de gris folosita depinde de marimea oualor. Galustele nu trebuie sa fie nici prea moi, dar nici prea tari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de pui cu galuste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de pui cu galuste