Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele, cu un praf de sare, boabele de piper negru si legumele deshidratate se pune la fiert cu cca 2l de apa, spumand de cate ori este nevoie de la primul clocot. Se lasa sa fiarba cca 30-45 de minute, pana se inmoaie carnea un pic apoi se aduga legumele curate si spalate. Ceapa se cresteaza in 4, morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele subtiri, ardeiul se feliaza subtire, cateii de usturoi se feliaza si ei, cartofii se taie cubulete si verdeata se taie marunt. Dupa ce carnea s-a inmuiat se adauga in supa ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, ardeiul si usturoiul feliat. Se lasa sa fiarba cca 25 de minute, la foc potrivit apoi se adauga si cartofii, se mai lasa15 minute dupa care se adauga 2 cuiburi de taiei Baneasa si se mai lasa 5 minute. Se opreste focul, se scoate ceapa si se presara verdeata deasupra. Sae serveste fierbinte cu multa verdeata presarata deasupra.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii