Slanina afumata se taie cubulete si se pune la incins pana lasa un pic de untura. Se pune ceapa taiata marunt la calit in aceasta untura , tragem vasul de pe foc si adaugam 1 lingura de boia si se stinge totul cu 1 pahar de apa si se adauga varza marunta si se pune inapoi la foc . Se caleste cateva minute si punem peste cca 2 l apa .
Se adauga cubul de supa (1 lingura delikat ), piper macinat , usturoiul zdrobit , foaia de dafin , si coaja razuita de la jumatatea de lamaie si il fierbem acoperit cca 20 minute. Dupa 10 minute se adauga si carnatii afumati taiati rondele si se fierbe mai departe.
Cand e gata fiarta varza se mai potriveste gustul de la supa cu sare daca e nevoie si se drege supa cu galbenusul de ou amestecat cu smantana. Se lasa sa dea un clocot si la final se pune 1 lingurita de zahar.
Inspiratia a venit de aici.
Salata cu piept de pui, ciuperci si maionezaNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mere
Comentarii