Slanina afumata se taie cubulete si se pune la incins pana lasa un pic de untura. Se pune ceapa taiata marunt la calit in aceasta untura , tragem vasul de pe foc si adaugam 1 lingura de boia si se stinge totul cu 1 pahar de apa si se adauga varza marunta si se pune inapoi la foc . Se caleste cateva minute si punem peste cca 2 l apa .
Se adauga cubul de supa (1 lingura delikat ), piper macinat , usturoiul zdrobit , foaia de dafin , si coaja razuita de la jumatatea de lamaie si il fierbem acoperit cca 20 minute. Dupa 10 minute se adauga si carnatii afumati taiati rondele si se fierbe mai departe.
Cand e gata fiarta varza se mai potriveste gustul de la supa cu sare daca e nevoie si se drege supa cu galbenusul de ou amestecat cu smantana. Se lasa sa dea un clocot si la final se pune 1 lingurita de zahar.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii