Minestrone (supa Italiana)

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

100 g fasole uscata
un morcov
o radacina de patrunjel
o ceapa
o cana cu fasole verde
3 cartofi
1/2 varza mica
cateva buchetele de conopida sau broccoli
1 dovlecel mic
2 linguri bulion
100 g paste
200 g branza telemea
2 linguri ulei
4 catei de usturoi
1/2 lingurita cu maghiran
sare
4l apa fierbinte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Fasolea uscata se fierbe la foc mic. Dupa cateva clocote, se arunca apa si se inlocuieste cu 4 litri de apa fierbinte.
Morcovul, radacina de patrunjel si ceapa se toaca marunt si se adauga la supa.

Se lasa sa fiarba si se pun pe rand (dupa timpul de fierbere) celelalte legume:conopida, varza taiata fasii, fasolea verde, cartofii taiati cubulete, dovlecelul si, la urma, bulionul.
Cand toate ingredientele sunt aproape gata, se adauga si pastele fainoase.

Intr-un bol se freaca telemeaua rasa cu uleiul(care se pune cu picatura, ca la maioneza), usturoiul pisat si maghiranul tocat fin.
Rezulta o crema spumoasa care se subtiaza cu putina supa si se toarna apoi in oala.

Se lasa sa mai dea un clocot si minunata supa italieneasca este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Minestrone (supa Italiana)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  03.03.2009 10:43:54

Intotdeauna,cu mare placere!

galateea
•  28.02.2009 13:30:13

Tare i-am dus dorul,pentru ca intr-o vizita la Milano am papat minestrone si mi-ar fi placut sa o fac si acasa dar, nu stiam, reteta.....multumesc frumos pentru ea!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Minestrone (supa Italiana)