Crema de Dovlecel cu Fasole Neagra

Postat pe: 11-12-2008
(0)

Ingrediente

pt 4 persoane:
200 gr dovlecel
100 gr fasole neagra
1 praz
1 cescuta de ulei de masline
1 felie de paine prajita
1/2 pahar de vin alb
2 iaurturi naturale
2 foi de dafin
1/2 ceapa
1/2 supa de carne
sare
piper

Mod de preparare

1. Fasolea se lasa la inmuiat timp de 12 ore. Se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa, dafinul si un strop de ulei de masline. Se sareaza dupa ce au fiert.

2. Prazul se taie in rondele, iar dovlecelul in cubulete. Se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei, se adauga painea prajita, supa si vinul. Se fierbe totul timp de 10 minute.

3. Din acest preparat se face o crema peste care se adauga piperul si iaurturile. Se amesteca bine si se da la fiert cateva minute.

4. Se scurge bine fasolea si se pune peste crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crema de Dovlecel cu Fasole Neagra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema de Dovlecel cu Fasole Neagra