Ciorba Taraneasca cu Carne de Porc si Legume

Postat pe: 15-11-2013
(1)

Ingrediente

700 g carne de porc
2 ardei
1 ceapa
6 morcovi (mici)
1 cartof (mare) tarhon (patrunjel)
100 g taitei de orez
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Legumele curata, se spala si se taie: ardeii cubulete, ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare sau la robot, cartoful cubulete.

Se calesc legumele in putin ulei incins cateva minute. Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba, toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Spre final se adauga taiteii de orez, apoi tarhonul.

Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Pofta buna!
Se serveste cu smantana, otet, bors sau zeama de varza, alaturi de ardei iute proaspat sau murat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Taraneasca cu Carne de Porc si Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mutarisigure
•  19.04.2015 13:42:35

Pana acum, ciorba de porc nu am mancat, sa pun sotia la incercat. Daca nu iese mergem la restaurant.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Taraneasca cu Carne de Porc si Legume