Ciorba Radauteana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba Radauteana

Ingrediente

  • 1-2 bucati piept pui
  • 2 morcovi
  • 1-2 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • otet sau lamaie pentru acrit,

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in bucatele mari.

Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui se taie fasii subtiri si se pune in zeama ramasa iar legumele se paseaza sau se trec prin site, se adauga si ele in oala.

Se mai lasa 5 minute, pana dau in primul clocot. Ouale se bat bine cu smantana, se adauga un polonic cu supa. Se adauga apoi in oala si se amesteca bine.

Usturoiul se piseaza si se adauga in oala. Se adauga sare si otet dupa gust (otet se mai poate adauga in momentul serviri, in farfurie). Oala se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)