Se pune pieptul de pui (taiat marunt) la fiert in apa. Intre timp se toaca ardeiul si ceapa cubulete si se adauga peste carnea de pui. Cand ceapa si ardeiul au fiert se adauga mazarea. Se mai lasa sa fiarba aproximativ 10 minute (poate sa fiarba mai mult daca mazarea este congelata, eu am avut la cutie, semi fiarta), dupa care se adauga treptat oul amestecat cu otetul.
Se lasa sa fiarba, iar spre sfarsit se adauga smantana (eu pun smantana intr-un castron si treptat ciorba, dupa care golesc in ciorba), patrunjelul (tocat marunt) si delikat dupa gust.
Se serveste calda.
Pofta buna! ! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii