Ciorba de Pui cu Mazare

Postat pe: 06-01-2010
(2)

Ingrediente

un piept de pui taiat marunt
2 l apa
un ardei gogosar
o ceapa
600 g mazare
200 g smantana
2 linguri otet
un ou
delikat dupa gust
patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pune pieptul de pui (taiat marunt) la fiert in apa. Intre timp se toaca ardeiul si ceapa cubulete si se adauga peste carnea de pui. Cand ceapa si ardeiul au fiert se adauga mazarea. Se mai lasa sa fiarba aproximativ 10 minute (poate sa fiarba mai mult daca mazarea este congelata, eu am avut la cutie, semi fiarta), dupa care se adauga treptat oul amestecat cu otetul.

Se lasa sa fiarba, iar spre sfarsit se adauga smantana (eu pun smantana intr-un castron si treptat ciorba, dupa care golesc in ciorba), patrunjelul (tocat marunt) si delikat dupa gust.

Se serveste calda.
Pofta buna! ! !

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Pui cu Mazare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

d_dana_a
•  31.10.2014 15:23:18

Ma bucur foarte mult ca va placut ...
...si mie imi place foarte mult aceasta ciorbica ;)

christyansen
•  17.10.2014 15:46:06

f buna bv bv bv bv bv

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Pui cu Mazare